Aeldresagen
 
Hørning

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
30. juni 2024.

Kære medlemmer,

vi er glade for at kunne meddele, at Årsprogrammerne nu er kommet frem til Hørning, og lagt klar til afhentning i åbningstiderne fra i morgen (mandag, den 1. juli) på udleveringsstederne.

Tak til jer alle for jeres tålmodighed, det er en fornøjelse at se, at flere (selv uden programmet) har været inde og besøge vores hjemmeside, og benyttet muligheden for at melde til vores kommende arrangementer i Sognegården.

Næsten alle aktiviteter er gået på sommerferie, men enkelte gennemføres som planlagt hen over sommerferien - traveture og petanque er stadig en mulighed hvis du/I trænger til at komme lidt hjemmefra.

** Har lovet at bringe en særlig opfordring fra Senior Dart - de ønsker sig lidt flere deltagere. Se deres spilletid på hjemmesiden. **

I ønskes alle en god og forhåbentlig solbeskinnet sommer.

Bedste hilsner
Bestyrelsen

Ældre Sagen
Hørning

SÆT KRYDS I KALENDEREN

12/08-24: "Hits fra Skattekisten" - Underholdning ved Carsten Bo

 
Carsten Bo er en garvet musiker og underholder, der startede karrieren allerede som barnestjerne med flere grammofonplader (som de hed dengang tilbage i 70´erne) på samvittigheden.

Hvornår: 12.08.2024
 
Læs mere

14/08-24: Vandretur Kongenshus Mindepark

 
Det er vær at køre efter et af Danmarks smukkeste og mest særprægede natur- og hedeområde. Stedet emmer af historie, og den smukke blomstrende hedelyng bølgende i efterårets farvepragt som et imponerende hav klædt i lilla skal opleves ved en vandretur gennem bl. a. Kongenshus Mindepark.

Hvornår: 14.08.2024
 
Læs mere

Petanque

 
Vi spiller hver tirsdag kl. 10.00 på grusbanerne Bag Hørning Idrætscenter.

Hvornår: 02.07.2024
 
Læs mere

Traveture

 
Vi går på stien omkring Hørning samt de nye stier, henholdsvis langs Jeksen Bæk eller gennem Bjertrupskovene.

Hvornår: 03.07.2024
 
Læs mere

Senior Dart

 
Kunne du tænke dig at spille dart? Så har du nu muligheden gennem ÆldreSagen. Kom og få nogle gode timer sammen, uanset om du er nybegynder eller øvet. Ingen tilmelding – bare mød op.

Hvornår: 03.07.2024
 
Læs mere

It-Cafe

 
Vi tilbyder hjælp med flere af de udfordringer, du måske støder på i hverdagen, hvad enten det drejer sig om: e-mail, Netbank, e-Boks, Borger.dk på pc, mobil, tablet m.m.

Hvornår: 03.07.2024
 
Læs mere

Læseklubben ÆL-SA

 
Vi mødes kl. 10 1'ste torsdag hver måned fra september til april, første gang udleveres månedens bog, som vi så snakker om efterfølgende måned, hvor næste månedes bog udleveres osv.

Hvornår: Månedligt
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside