Aeldresagen
 
Hørning

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
26. juni 2024,

Kære medlemmer og øvrige interessenter,

det annonceres i dag i Ugebladet, at Årsprogrammet ligger klar til afhentning i Sognegården og på Biblioteket i Hørning, samt i Veng Sognehus - det er desværre ikke korrekt.

Årsprogrammet er desværre blevet forsinket fra trykkeriet, og vil først blive modtaget mandag den 1. juli, hvor vi hurtigst muligt vil få det lagt ud på de annoncerede afhentningssteder.

Bestyrelsen beklager meget, men vi kan desværre ikke gøre noget for at ændre situationen.

Men kan I ikke vente, kan I allerede nu se den elektroniske udgave af Årsprogrammet nederst på vores hjemmeside.

Vi ønsker jer alle en god og solrig sommer og på gensyn i august.



Venlig hilsen
Ældre Sagen Hørning

SÆT KRYDS I KALENDEREN

12/08-24: "Hits fra Skattekisten" - Underholdning ved Carsten Bo

 
Carsten Bo er en garvet musiker og underholder, der startede karrieren allerede som barnestjerne med flere grammofonplader (som de hed dengang tilbage i 70´erne) på samvittigheden.

Hvornår: 12.08.2024
 
Læs mere

14/08-24: Vandretur Kongenshus Mindepark

 
Det er vær at køre efter et af Danmarks smukkeste og mest særprægede natur- og hedeområde. Stedet emmer af historie, og den smukke blomstrende hedelyng bølgende i efterårets farvepragt som et imponerende hav klædt i lilla skal opleves ved en vandretur gennem bl. a. Kongenshus Mindepark.

Hvornår: 14.08.2024
 
Læs mere

16/09-24: "Kendte hits" med Jeanet og Rune

 
Ægteparret Jeanet og Rune Møller Nielsen synger kendte toner fra musicals, danske film, operetter og populærmusik. De underholder med masser af hits - både dem til at smile af, dem til at knibe en tåre til og noget ind i mellem til at synge med på.

Hvornår: 16.09.2024
 
Læs mere

09/10-24: Vandretur Thorsø rundt

 
Thorsø Rundt – ca. 11 km ved Virklund. En vandrerute i smukke grønne omgivelser, startende ved Virklundhallen. Et stykke af turen følger Sporet ved Thorsø og måske kommer vi forbi Duedalbjerget, 117 m høj bakke, hvis ikke vi tager den lettere tur langs søen.

Hvornår: 09.10.2024
 
Læs mere

21/10-24: Om Elvis Presley

 
I dette sangforedrag fortæller Karsten Holm en flig af historien om Elvis Presley – om Elvis´ fødsel, hans dødfødte bror, om moren der overbeskyttede ham – om mødet med Sam Phillips i de berømte ”Sun studier” – om Oberst Parker som var maneger for Elvis.

Hvornår: 21.10.2024
 
Læs mere

23/10-24: Åletur og Lille Vildmose

 
Vi skal på en guidet tur i elgenes land (Lille Vildmose), en tur som er lukket for offentlighe-den og kun kan køres med guide. Turen giver indblik i naturgenopretningen i mosen samt mulighed for at opleve krondyr og elge. På plankestien i Portlandmosen kan man tørskoet mærke mosens gyngende grund.

Hvornår: 23.10.2024
 
Læs mere

18/11-24: Jul på Vimmersvej

 
René Jakobsen begejstrer gang på gang med sit forrygende Bamse Show, hvor René med stemme og i udseende kommer tæt på Flemming ”Bamse” Jørgensen. I showet er der kendte julehits som ”Skal vi klippe vore julehjerter”, ”White Christmas” m.m. vel at mærke sunget som ”Bamse” ville ha-ve sunget dem.

Hvornår: 18.11.2024
 
Læs mere

28/11-24: 1 dags juletur til Hamborg

 
Vi besøger Hamborg, som hvert år afholder et smukt julemarked. På den smukke plads foran Hamborg Rådhus er der opsat boder med alverdens julepynt og juleguf.

Hvornår: 28.11.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside