Aeldresagen
 
Hals

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Kære alle.
Den første halvdel af året er nu gået og vi kan med glæde se tilbage på et begivenhedsrigt forløb. Der har været rigtig god tilslutning til vore arrangementer, både i Karlekammeret og lokalafdelingen. Begge steder har der været arrangeret busture, mændene til Fur og lokalafdelingen til Bruunshåb gl. papfabrik. Begge ture med udsolgte busser. Majfesten, som blev holdt sammen med Hou centerråd for 3. år i træk, havde 250 gæster, hvilket var helt fantastisk. Derud over har der været 2 x vinsmagning, tur til Søbygård slot og teknisk museum i Hjallerup og flere spændende foredrag. Årsmødet havde 99 deltagere.
Nu holdes der sommerferie for de fleste aktiviteter og arrangementer, men det hele starter igen i august. Se vedhæftede arrangementsoversigt.
Efterårsaktiviteterne starter igen i uge 36, men bridge, kortspil, gåture og kroket kører fortsat.
Sparekassen Danmark fonden Hals og fonden Ulsted har givet store sponsorater til vores afdeling.
God sommer til jer alle.

Venlig hilsen
Ældre Sagen Hals

Inspirationsmesse

 
Aalborg kommune afholder inspirationsmesse Sundt Seniorliv i AKKC tirsdag den 17. september fra 13.00-17.00.
Messen handler om alle de tilbud, der er i Aalborg kommune for seniorer. Se Dit Blad, som netop er udkommet.
Ældre Sagen Hals deltager for 3. gang i træk i samarbejde med Ældre Sagen Aalborg. Vi håber I har lyst til at besøge vores stand og måske deltage i en lille konkurrence. Der er gratis entre til messen.

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Karlekammeret - kun for mænd

 
Vi ser Aalborg fra vand siden med det gamle minørskib M/S Kysten, Strandvejen 10, Aalborg. Vi hører om skibets historie og om de områder vi sejler forbi. Turen går bl.a. omkring skudehavnen, Egholm og Aalborg havn. Online booking senest 16. august 2024. max. 35.

Hvornår: 27.08.2024
 
Læs mere

Ølsmagning og Kajs orkester

 
En festelig aften med ølsmagning af 7 forskellige øl. Ølsmagningen kombineres med musik af Kajs Orkester. Der bliver spillet en masse sange, som vi kender og kan synge med på. Der afsluttes med spisning. Booking på hjemmesiden senest den 15. august. Max 80.

Hvornår: 30.08.2024
 
Læs mere

Aalborg Historiske Museum

 
Kør selv arrangement. Vi får en guidet byvandring med temaet "Aalborg under besættelsen" efterfulgt af besøg på museet. Vi hører om byens betydning for såvel tyskerne som for modstandsbevægelsen. Booking på hjemmesiden senest den 2. september. Max 50 stk.

Hvornår: 10.09.2024
 
Læs mere

Karlekammeret - kun for mænd

 
Brian Lange er tidligere faldskærmsjæger i Fremmedlegionen. Han vil fortælle om sine 15 år i den legendariske enhed, om den krævende optagelsesprøve, og om erfaring med indsættelser i missioner verden over. Brian har sprunget 1000 faldskærmsudspring. Booking senest den 14. september. Max 50.

Hvornår: 24.09.2024
 
Læs mere

Randers Regnskov og Hvidsten Kro

 
Efterårsudflugt med bus til Randers Regnskov, som er en tropisk zoologisk have, hvor vi vil opleve det rige dyreliv. Frokosten indtages på Hvidsten Kro, hvor vi vil smage deres berømte æggekage. Booking på hjemmesiden senest 2. oktober.

Hvornår: 10.10.2024
 
Læs mere

Naturbingo

 
Vi går en tur i skoven med hele familien og samtidig spiller vi bingo. Efterfølgende mødes vi over en kop kaffe med hjemmebag. Arrangementet er gratis, men en bingoplade koster 5,- kr. Tilmelding ikke nødvendigt.

Hvornår: 17.10.2024
 
Læs mere

Karlekammeret - kun for mænd

 
Vi besøger Kartoffelmels fabrikken, Gravholtvej 92, Langholt, vi får en spændende rundvisning og vi følger processen hele vejen. Der produceres årligt ca. 85.000 tons kartoffelstivelse. BEMÆRK 2 DATOER. Booking på hjemmesiden senest den 18. oktober. max 20 pr. dag

Hvornår: 29.10.2024
 
Læs mere

Karlekammeret - kun for mænd

 
Vi besøger Kartoffelmels fabrikken, Gravholtvej 92, Langholt, fra kl. 14.00. Vi få en spændende rundvisning, vi følger processen hele vejen. Der produceres årligt 85.000 tons kartoffelstivelse. BEMÆRK 2 DATOER. Max 20 pr. dag. booking på hjemmesiden senest de 18. oktober

Hvornår: 30.10.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside