Aeldresagen
 
Sønderborg-Sundeved

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Flere spændende tilbud i efteråret.

Årø og sejltur med Haderslev Dambåd - den 6.9.2024
På Årø får vi en guidet tur med traktor rundt på øen, med mulighed for stop undervejs og besøg i gårdbutikkerne. Vi spiser frokost hos Årøs Perle. Når vi ankommer til fastlandet, kommer vi til Bispebroen og får en sejltur med Haderslev Dambåd.

H. C. Andersens Hus og Kunstmuseum Brandts - den 14.11.2024
Vi genoplever måske vores barndom med H. C. Andersens eventyr i erindring, når vi besøger H. C. Andersens hus i Odense. Forfatteren opleves på helt nye måder i museet.
Vi forstætter til Kunstmuseum Brandts som har samlet 250 års kunsthistorie under ét tag.

eller tag med på rejse:

Juleshopping i London - den 29.11.-2.12
Tag med til London og oplev den smukkeste julebelysning og julestemning.
Rejsen er i samarbejde med Panter rejser, som vil fremsende et girokort når du er tilmeldt. Yderligere oplysninger ved Henning Jepsen, tlf. 20 14 11 57.

Følg linket nedenfor og læs mere på vores hjemmesiden.


Venlig hilsen
Ældre Sagen Sønderborg-Sundeved

SÆT KRYDS I KALENDEREN

818: Årø og sejltur med Haderslev Dambåd

 
På Årø får vi en guidet tur med traktor rundt på øen , med mulighed for stop undervejs og besøg i gårdbutikkerne. Vi spiser frokost, stegt flæsk med persillesovs på ved Årøs Perle. Når vi ankommer til fastlandet, kommer vi til Bispebroen og får en sejltur med Haderslev Dambåd.

Hvornår: 06.09.2024
 
Læs mere

820:H. C. Andersens Hus og Kunstmuseum Brandts

 
Vi genoplever måske vores barndom med H. C. Andersens eventyr i erindring, når vi besøger H. C. Andersens hus i Odense. Forfatteren opleves på helt nye måder i museet. Kunstmuseum Brandts samler 250 års kunsthistorie under ét tag. Der udvikles nye udstillinger, som kan tiltrække et bredt publikum.

Hvornår: 14.11.2024
 
Læs mere

829: Juleshopping i London

 
Rejsen er i samarbejde med Panter rejser, som vil fremsende et girokort når du er tilmeldt. Prisen er Kr. 5.950. Tilmelding foretages på hjemmesiden: Ældresagen.dk/sønderborg-sundeved. Yderligere oplysninger ved Henning Jepsen, tlf. 20 14 11 57 eller pr. mail Henning.jepsen@outlook.com.

Hvornår: Fra 29.11.2024 til 02.12.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside