Aeldresagen
 
Randers

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Selv om mange er taget på ferie, og kontoret i Odinsgade er ferielukket, er det fortsat muligt at tilmelde sig til de mange såvel nye som gamle aktiviteter, vi har efter sommerferien. Vores halårskatalog er i trykken og forventes klar, når vi åbner igen den 5. august. Indtil da kan du følge med på hjemmesiden, hvor det hele nu er tilgængeligt.
Som sædvanligt reserverer vi ca. det halve af tilmeldingerne til salg på nettet, hvorimod resten er til salg via fremmøde på kontoret.
Vi har flere nye aktiviteter klar til efter sommerferien, hvoraf kan nævnes: Fodboldgolf, Sølvkoret samt et glatførekursus, som er så nyt, at det ikke engang nåede at komme med i det nye katalog. Det sker faktisk ofte, at vi efterfølgende får arrangeret aktiviteter, der ikke er i kataloget, men som kun fremgår af vores hjemmeside.
Samtidigt gør vi opmærksom på, at samarbejdet mellem de 3 afdelinger i Randers Kommune vokser, og som det fremgår af de 3 hjemmesider er vi nu også fælles om mange aktiviteter.

Glatførekursus

 
I foråret holdt vi et terorikursus, hvor det nyeste inden for teorien blev gennemgået.
Flere medlemmer har efterfølgende efterlyst et glatførekursus, og det er nu lykkedes os at få dette op at stå i samarbejde med kørelærer Carina Vandborg.

Tilmelding til Glatførekursus

Sølvkoret

 
Randers er berømt for sine mange kor. Også i ÆldreSagen elsker vi at synge og derfor har vi i samarbejde med Sangkraft Randers nu dannet en nyt kor for sangglade personer.

Tilmelding til Sølvkoret

Gå Fodbold og Fodboldgolf

 
Prøv Gå Fodbold på en udendørs bane ved Dronningborghallen. En gang hver måned spilles der i stedet Fodboldgolf på den nye 18 huls fodboldgolfbane. Der er mulighed for omklædning og bad, og der er gratis kaffe bagefter i klublokalet.

Du kan prøve det de første to gange, før du tilmelder dig for en sæson.

Tilmelding til Gå Fodbold

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Fællesspisning på Café MacAle - Stegt revelsben (655)

 
Dagens ret: Stegt revelsben med kartofler, sovs og årstidens salat. Ank. fra kl. 16.30 - spisning kl. 17.30. Vi mødes i den hyggelige Café MacAle, hvor vi nyder maden sammen. Bagefter er der en kop kaffe og dessert/hjemmebagt kage.

Hvornår: 01.08.2024
 
Læs mere

Mandagscafe: Et liv blandt forbrydere (660) - BEMÆRK DATO

 
Pensioneret kriminalassistent Svend Pilgaard fortæller om sit liv blandt forbrydere. Han har opklaret forbrydelser gennem 30 år hos kriminalpolitiet i Randers.

Hvornår: 19.08.2024
 
Læs mere

Fællesspisning på Cafe MacAle - Forloren skildpadde (655)

 
Dagens ret: Forloren skildpadde med kartofler og sovs. Ank. fra kl. 16.30 - spisning kl. 17.30. Vi mødes i den hyggelige Café MacAle, hvor vi nyder maden sammen. Bagefter er der en kop kaffe og dessert/hjemmebagt kage.

Hvornår: 28.08.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside