Aeldresagen
 
Sønderborg-Sundeved

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Vi søger frivillige til to nye aktiviteter, som starter op efter sommerferien.

Skolevenner
Som frivillig skole ven deltager man i et team, som møder ind på Sønderskovskolen efter aftale og laver nogle aktiviteter med børn i typisk 1., 2. og 3. klasse.
Det kan være alt muligt lige fra højtlæsning, tegning til leg. Hvis du ønsker at høre nærmere, kan du kontakte Lis Harboe på tlf. nr. 23 30 93 54, hvor du også kan tilslutte dig som frivillig.

Søndags café
Til september starter vi en ny aktivitet som søndags café. Det er en uformel aktivitet, hvor man hygger sig med sang, snak og underholdning afhængig af planlægningen, men hvor samvær er det vigtigste.
Her søger vi et team af frivillige, som kan hjælpe med det praktiske. Hvis du ønsker at høre nærmere, kan du kontakte Bodil Krongaard Hansen tlf. nr. 51 40 13 94, hvor du også kan tilslutte dig som frivillig.


Venlig hilsen
Ældre Sagen Sønderborg-Sundeved

SÆT KRYDS I KALENDEREN

601:Søndags Café .- September

 
Dette er vores første i rækken af søndagscafeer, Vi starter op og snakker om, hvorledes vi gør det til en god aktivitet. Men vi skal også synge og hygge os. I dag har vi også aftalt underholdning med Carina og Martin. Husk også at tilmelde dig til den 27. oktober og 24. november.

Hvornår: 29.09.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside