Aeldresagen
 
Hadsten

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Selv om man efter vejret skulle tro, at vi er først i april, så står højsommeren for døren. Vi håber, at vejret snart indretter sig efter årstiden! Ældre Sagen vil hermed ønske alle vore medlemmer en rigtig dejlig varm og solrig sommer. Tak for den store opbakning til vore arrangementer og ture her første halvdel af 2024.

Nedenfor kan du læse om vore aktiviteter i sensommeren.

Venlig hilsen
Ældre Sagen Hadsten

Vi søger besøgsvenner

 
Vores besøgsvennetjeneste er en meget efterspurgt aktivitet. Derfor søger vi nye besøgsvenner, som gerne vil bidrage med et besøg hos en, der sidder alene, og som gerne vil have et frisk pust udefra en gang imellem.
Læs mere herom i linket nedenfor.

Vi søger besøgsvenner

Vi søger børnehavevenner

 
En forholdsvis ny aktivitet i lokalafdelingen er børnehavevenner, hvor du får mulighed for at tilbringe lidt af din tid sammen med børn i en børnehave. Omfang og tidspunkt aftales via koordinatoren sammen med den pågældende institution.
På nedenstående link kan du få mere information.

Børnehavevenner

3 døgn

 
Hvis du kan klare dig i tre døgn under en krise, kan myndighederne fokusere på at hjælpe udsatte og at genoprette normalen.

Mange faktorer kan udløse en krise. Ekstreme vejrhændelser står til at blive hyppigere og voldsommere, hvilket kan påvirke hele eller dele af landet. Truslen fra menneskeskabte hændelser som cyberangreb og sabotage er alvorlig som følge af den forværrede sikkerhedspolitiske situation i Europa.
Læs anbefalinger her.

Beredskabsstyrelsens anbefaling

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Rundtur på Mols

 
Bustur til Mols med guide. Vi kommer bl.a. til Kalø og Sletterhage fyr. Der er frokost i det fri, og turen slutter med kaffe og kage på restaurant Skovmøllen.

Hvornår: 20.08.2024
 
Læs mere

Foredrag om arveret og skifte

 
Foredrag med Ældre Sagens jurist Charlotte Szymala omkring: Arveret, testamenter, skifte af dødsbo og afgifter.

Hvornår: 03.09.2024
 
Læs mere

Syng fra Den Blå

 
Hyggelig fællessang fra Højskolesangbogen. Alle er velkommen.

Hvornår: 15.09.2024
 
Læs mere

Limfjordstur med 3 færger. - UDSOLGT

 
Bustur til Mors. 3 færger bringer os rundt i Limfjordsområdet, hvor vi kommer til Hanklit, naturområdet Vejlerne og Frederik den VII’s kanal ved Løgstør. Undervejs ud- og hjem serveres kaffe/the med tilbehør. Middagen får vi på Gullerup Strand Kro. UDSOLGT - Der oprettes venteliste.

Hvornår: 17.09.2024
 
Læs mere

Bowling og Banko

 
Kom til en sjov og festlig dag med bowling, frokost og banko i Inside, Hammel. Først bowler vi, dernæst er der frokost, og til sidst er der banko med kaffe og småkager.

Hvornår: 19.09.2024
 
Læs mere

Spis Sammen - sammen med os

 
I inviteres til at deltage i hyggeligt samvær med bekendte og nye bekendte. Der serveres et måltid mad, og senere serveres kaffe/the og kage. Drikkevarer for egen regning. Vi synger sammen sange fra vores ”danske sangskat”.

Hvornår: 06.11.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside