Aeldresagen
 
Esbjerg

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Alle går på sommerferie i forventning om, at den kommende ældrelov og rapport fra sundhedsstrukturkommissionen om det nære sundhedsvæsen vil gøre gavn for alle os.

Ældre Sagen presser på for en forhøjelse af folkepensionen samt for en fremrykning af den regulering af folkepensionen, der helt automatisk sker. Folkepensionen følger nemlig lønudviklingen i samfundet. Dog med 2 års forsinkelse. Lokalt holder vi et skarpt øje med, hvad der kommer ske.

Vores indflydelse har vi gjort gældende i forhold til trafikplanlægning, nye parkeringsregler samt udformningen af Esbjerg Kommunes seniorpolitik.

Her lige inden sommerferien havde de 3 lokale formænd og næstformænd fra Bramming Ribe og Esbjerg et møde vores forvaltning for få et indblik i, hvorledes man ville dække behovet for plejehjems pladser i fremtiden. Der er politisk indtænkt en meget fleksibel boligpolitik på dette område.

Vi følger udviklingen meget nøje.

Bestyrelsen ønsker alle en god sommer.


Venlig hilsen
Ældre Sagen Esbjerg

Ferielukning

 
Følgende af vore faste arrangementer holder ferie:

Kontoret: juli
It-Cafe: juli
Spillefuglene i Esbjerg: juli
En hjælpende hånd: juli
Skydning: april - oktober
Bordtennis: maj – august

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Musikcafe - hygge med levende musik og sang

 
Nyd et par timer i godt selskab med levende musik, fællessang og hygge omkring klaveret. Medbring gerne selv instrument og giv et nummer eller syng en sang. Små overraskende indslag – et digt, en historie er velkomne.

Hvornår: 19.06.2024
 
Læs mere

Søndagsmiddag

 
For singler, tilflyttere og andre interesserede. Menuen er Mørbradbøf.

Hvornår: 30.06.2024
 
Læs mere

Søby Brunkulslejre - bustur

 
Turen starter med kaffe og rundstykker. Herefter kører vi til Brunkulslejrerne, hvor en guide vil vise os rundt på museet. Der vil herefter være frokost med en sandwich og en vand. Til slut får vi en guidet tur rundt i Brunkulslejrerne.

Hvornår: 07.08.2024
 
Læs mere

Søndagstræf for alle

 
Vi går en lille tur og finder derefter en restaurant/cafe, hvor vi kan spise sammen.

Hvornår: 11.08.2024
 
Læs mere

Fremtidsfuldmagter og andre fuldmagter

 
Bliv klogere på de faldgruber, du kan havne i, hvis du ikke har oprettet fremtidsfuldmagter og/eller testamente.

Hvornår: 12.08.2024
 
Læs mere

Tambours Have - Bustur

 
Bustur Tambours Have med historisk guide. Tambours Have er inddelt i forskellige tematiserede afdelinger, hvilket gør det spændende at gå på opdagelse i det grønne. I dag fremstår haven tro mod Gerhard Tambours oprindelige planer og idéer samtidig med, at der løbende kommer nye spændende tiltag.

Hvornår: 13.08.2024
 
Læs mere

Langbordsfrokost

 
I samarbejde med Street Food arrangerer Ældre Sagen en hyggelig langbordsfrokost den 3. onsdag i måneden i Nattergalens lokale. Nattergalen er en del af Street Food med direkte adgang fra Kongensgade 34.

Hvornår: 21.08.2024
 
Læs mere

Spillefuglene - Bryndum

 
”Spillefuglene” mødes til kortspil (bl.a. Canasta) eller brætspil. Vi hygger os og spiller, men uden penge på bordet. Du skal selv medbringe fx kaffe, te eller vand, da der ikke er mulighed for at købe.

Hvornår: 20.06.2024
 
Læs mere

Sangværksted

 
Formålet er for det første optræning af uøvede stemmer og for det andet at synge sammen.

Hvornår: 21.06.2024
 
Læs mere

Spillefuglene - Esbjerg

 
”Spillefuglene” mødes til kortspil (bl.a. Canasta) eller brætspil. Vi hygger os og spiller, men uden penge på bordet. Du skal selv medbringe fx kaffe, te eller vand, da der ikke er mulighed for at købe.

Hvornår: 28.06.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside