Aeldresagen
 
Rudersdal

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Velkommen til juni måneds lokale nyhedsbrev.

Forårssæsonen er slut, så når det drejer sig om arrangementer holder vi sommerferie, men selvfølgelig fortsætter mange af vores faste aktiviteter hen over sommeren.

Det nyligt afholdte valg til Europa Parlamentet har ændret markant på magtbalancen i Europa, og det kan være svært at gennemskue konsekvenserne, vi har derfor bedt Frederikke Ingemann guide os igennem en analyse af situationen i EU efter valget. Frederikke Ingemann er ph.d. i internationale forhold, og er i dag tilknyttet TV2 som international korrespondent.

Du kan læse mere om foredraget og tilmelde dig nedenfor.

Ældretelefonen – ny aktivitet i Ældre Sagen.

Vi kan alle have brug for nogen at tale med om det, der fylder i vores liv. Nogen har venner og familie, de kan tale med andre af os har ikke, på Ældretelefonen kan du ringe anonymt om lige det der fylder og er svært for dig.

Læs om Ældretelefonen nedenfor

Næste nyhedsbrev bliver i august, vi ønsker alle en god sommer

Venlig hilsen
Ældre Sagen Rudersdal

Ældretelefonen - ny aktivitet i Ældre Sagen

 
Når livet slår knuder, eller du savner nogen at tale med, kan du ringe til Ældretelefonen.

Også selvom man har familie og andre tæt på, kan der være situationer og emner, som er svære at tale om med dem. Og meget føles lettere, når man deler det med andre.

Læs mere om Ældretelefonen

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Foredrag med Frederikke Ingemann

 
Foredrag med Frederikke Ingemann der vil guide os igennem en analyse af situationen i EU efter valget, i forhold til hvordan de store lande politisk vil agere, og hvordan truslen fra Rusland og krigen i Ukraine kan påvirke EU udefra.

Hvornår: 16.09.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside