Aeldresagen
 
Sønderborg-Sundeved

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Så er programmet for efteråret klar. Læs mere her og i de følgende Nyhedsbreve.

Elcykeldag hos Fri BikeShop i Sønderborg - den 14.8.24 kl. 10-13.
Det var en succes, så Fri BikeShop inviterer igen ÆldreSagen, til en hyggelig formiddag fra 10-13 med forplejning. Kom og hør om elcykler og der er mulighed for at testkøre forskellige elcykler.

Brand og redning - og hjælpemidler - den 26.8.24 kl. 14-16.
Vi besøger udstillings- og showroom - "Prøverummet", hvor vi får vist hverdagsteknologier og hjælpemidler, som kan understøtte og hjælpe, så man kan klare sig i eget hjem længst muligt. Vi får en rundvisning i den nye Brandstation samt fortælling om beredskabets arbejde.

Schackenborg Slot og Møgeltønder - den 28.8.24 kl. 9.45-17.
Kom med på en dejlig tur til den smukke by Møgeltønder og det historiske slot Schackenborg. i Møgeltønder får vi guidede ture i både byen og på slottet. Der er frokost og kaffe på Schackenborg Slotskro.

Læs mere og tilmeld jer på vores hjemmeside.




Venlig hilsen
Ældre Sagen Sønderborg-Sundeved

SÆT KRYDS I KALENDEREN

630: Elcykeldag hos Fri BikeShop i Sønderborg

 
Fri BikeShop inviterer ÆldreSagen, Sønderborg- Sundeved, til en hyggelig formiddag fra 10-13 med forplejning. Vi gennemgår praktiske ting omkring elcykler og giver gode råd omkring valg og brug af elcykler. Efterfølgende vil der være mulighed for at testkøre forskellige elcykler.

Hvornår: 14.08.2024
 
Læs mere

805:Besøg ”Prøverummet”

 
Vi besøger udstillings- og showroom - "Prøverummet", hvor vi får vist hverdagsteknologier og hjælpemidler, som kan understøtte og hjælpe, så man kan klare sig i eget hjem længst muligt. Herudover vil der være en rundvisning i den nye Brandstation samt fortælling om beredskabets arbejde.

Hvornår: 26.08.2024
 
Læs mere

820 Schackenborg Slot og Møgeltønder

 
Kom med på en dejlig tur til den smukke by Møgeltønder og det historiske slot Schackenborg. Vi bliver kørt af GF busser, og i Møgeltønder får vi guidede ture i både byen og på slottet. Der er frokost og kaffe på Schackenborg Slotskro. OBS. Turen er ikke egnet for dårligt gående.

Hvornår: 28.08.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside