Aeldresagen
 
Billund

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Sommeren er kommet og mange går snart på sommerferie, og det gør vi også.
De fleste af vores aktiviteter er gået på sommerferie, så hold øje med vores hjemmeside. Det skal dog nævnes at cykelturene om tirsdagen fortsætter hen over sommeren. Lige ledes har vi Torsdags Café d. 13. juni.

Vi har også lige en bustur inden vi går helt på sommerferie. Du kan stadig nå at komme med på denne fantastiske tur til Julemærkehjemmet Fjordmark med efterfølgende besøg i Gråsten Slots køkkenhave. Se mere længere nede i denne mail.

Vores telefontid hen over sommeren er som altid tirsdage fra kl. 10 - 12, men du kan også ringe/SMS'e på tlf. nr. 44 13 05 14 uden for telefontiden. Det er ikke sikkert vi er ved telefonen, men vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtigt god sommer!





Venlig hilsen
Ældre Sagen Billund

Bustur til Julemærkehjemmet og Gråsten

 
Bestyrelsen har besluttet at forlænge tilmeldingsfristen til denne tur, da der endnu er ledige pladser i bussen. Derfor er der nu mulighed for tilmelding indtil 12. juni kl. 12.
Pris og øvrige oplysninger om forplejning og turen kan ses på vores hjemmeside via linket herunder. I kan også melde jer til på den blanket, der hænger på Lindegården eller via vores telefon 44 13 05 14.

Bustur til Julemærkehjemmet og Gråsten

Picnictur til Naturrum Kirstinelyst

 
D 14. august afholder vi picnic til Randbøl Hede og Kirstinelyst. Efter en let frokost fortæller Peer Høgsberg os om området.
Meld dig til på vores hjemmeside eller ring til vores telefon 44 13 05 14 senest d. 8. august. Har du behov for at blive kørt, så ring til samme nummer.
se mere om turen på vores hjemmesiden.

Picnictur til Naturrum Kirstinelyst
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside