Aeldresagen
 
Hammel

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Så er programmet for 2024/25 omdelt til alle medlemmer. Skulle du ikke have modtaget det, kan du hente et eksemplar i foyeren i InSide, Hammel - eller ved kommende arrangementer. Du kan også se programmet på vores hjemmeside, og her kan du trykke dig videre til en fyldig beskrivelse.
Der er mange spændende arrangementer og aktiviteter i vente i den kommende sæson, bl.a. starter vi med sansedans i oktober og læsegruppen for mænd fortsætter efter sommerferien. Det gør madlavning for mænd også - og alle pladser er revet væk.
Bestyrelsen har i øvrigt konstitueret sig med Svenn M. Nilsson som ny næstformand, efter Zennia Hansen, som fratrådte ved årsmødet.
Vi har også fået ny leder af pigekammeret i Hammel, Annette Krause Hansen, men vi mangler en tovholder for pigekammeret i Ulstrup, efter at Grethe Rexen har måttet trække sig. Så kunne det være dig, så kontakt gerne Inge Sørensen og få en snak om mulighederne.
God fornøjelse med programmet - og se gerne mere på hjemmesiden.

Venlig hilsen
Ældre Sagen Hammel

Hør mere om livet som jagerpilot

 
Her på falderebet kan nævnes, at der er enkelte ledige pladser til foredraget med kørelærer Kurt Kristiansen fra Gudenådalens Køreskole.
Der er udsigt til en spændende beretning om Kurts karriere og oplevelser som jagerpilot og jagerpilotinstruktør i USA og om tiden som pilot ved SAS, inden han sammen med sin bror startede Gudenådalens køreskole.
Foredraget afholdes i InSide onsdag, 12. juni kl. 19. Entreen på 100 kr. inkluderer kaffe og kage.

Tilmeld senest 7. juni

Bustur for ældre og enlige

 
Er du ældre, enlig og bosat i Favrskov Kommune, kan du og en evt. hjælper komme med på en dejlig bustur til Bryrup og køre med den legendariske veteranbane - og få kaffe og lagkage på Restaurant Vrads Station tirsdag, 30. juli.
Turen er støttet af Favrskov kommune, og derfor er prisen kun 150 kr. per person.

Husk tilmelding og forudbetaling

Udflugt for personer med hukommelsesudfordring

 
Denne hyggelige bustur torsdag eftermiddag, 22. august til Det Grønne Museum på Gl. Estrup med rundvisning er specielt tilrettelagt for personer med hukommelsesproblemer og deres ledsager.
Favrskov Kommune yder tilskud til arrangementet, så prisen kan holdes på kun 50 kr. pr. deltager.

Husk tilmelding og forudbetaling
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside