Aeldresagen
 
Farum

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
I har sikkert allerede modtaget Bladet, eller også dumper det snart ned i jeres postkasse. Der er kun enkelte fejl selvom der er læst korrektur mange gange. På kalenderen side 18 står at turen til Vestre Kirkegård er 14. august; den rigtige dato er dog 22. august som står rigtigt på side 24.
Alle tilmeldinger til ture kan ske fra 1. august og frem. Undtaget er dog turene i august samt svømmehold. For svømning gælder at deltagere fra sæsonen 2023-24 kan tilmelde sig på hjemmesiden fra 1. juli; nye og alle andre svømmeinteresserede kan tilmelde sig fra 1. august.

Når livet slår knuder: Ældretelefonen 32 210 210

 
3. juni åbner ældretelefonen mandag til fredag kl. 9 – 15. Her vil Ældre Sagens frivillige sidde klar til at tale med dig, der har brug for at ringe anonymt og tale om det, der fylder i dit liv. Det kan være om ensomhed, din ægtefælles sygdom eller din egen. Det kan være bekymringer om dine børn eller børnebørn – med andre ord alt det, der fylder. Stort og småt! En samtalelinje – ikke rådgivning!

Rundvisning i Farum Internationale Skulpturpark

 
Farum Internationale Skulpturpark har 25-års jubilæum i 2024, og i den anledning tilbyder Furesø Kommune gratis rundvisninger. Kom og vær med, når tidligere Kulturhusleder, Zanne Jahn, fortæller om kunsten og om, hvordan parken blev etableret.
Mødested er ved bordet midt i parken. Rundvisningen er gratis, men tilmeld jer via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/aldnh4vfhz

Ældre Sagen har nu over en million medlemmer!

 
Medlemmerne er strømmet til i hidtil uset omfang. Sidste år var et rekordår, og i 2024 er vi allerede vokset med mere end 26.000 medlemmer. Lokalafdelingerne har stor andel i at medlemmerne finder Ældre Sagen attraktiv. Vores lokale aktiviteter og annoncer skaber lokal synlighed og glæde.

Aktiviteter lige omkring hjørnet

 
Sagntur 4. juni – vist nok en enkelt ledig plads
SOMMERFERIE
Vaserne 14. august – en cykletur
Vestre Kirkegård 22. august – en vandretur


Sommerhilsener
Nils Danielsen & birthe@berger.dk



Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside