Aeldresagen
 
Randers

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Vi nærmer os hastigt sommerferien og flere af vores aktiviteter er allerede gået på sommerferie. Flere af vores faste aktiviteter fortsætter dog uændret hen over sommeren. Dette fremgår af vores hjemmeside samt af den annonce der kommer i næste nummer af DinAvis

Vores kontor i Odinsgade holder ferielukket: 14. juni - 4. august, begge dage inklusive. I presserende tilfælde er du altid velkommen til at ringe til en fra bestyrelsen.

Vores program for næste halvår er afleveret til trykkeren og forventes at være klar til udlevering umiddelbart efter sommerferien
Vi gør samtidigt opmærksom på, at kontoret åbningstider efter sommerferien er ændret til: Mandage kl. 15.00 – 16.30 og torsdage kl. 10.00 – 12.00.

Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtig god sommer




Venlig hilsen
Ældre Sagen Randers

FRØKEN JENSENS KOGEBOG - Randers teater

 
Randers Teater tilbyder i en kort periode medlemmer af Ældre Sagen billetter til forestillingen FRØKEN JENSENS KOGEBOG samt optakt med oplæg af forfatteren bag bogen ”Da Frøken Jensen blev moderne” som er blevet brugt til inspiration til forestillingen. Der er kun 16 billetter til denne pris, så det bliver efter først til mølle princippet.

FRØKEN JENSENS KOGEBOG - Randers teater

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Fællesspisning på Café MacAle - Laks i fad (655)

 
Dagens ret: Laks og porrer i fad m/ petitkartofler. Ank. fra kl. 16.30 - spisning kl. 17.30. Vi mødes i den hyggelige Café MacAle, hvor vi nyder maden sammen. Bagefter er der en kop kaffe og dessert/hjemmebagt kage.

Hvornår: 11.06.2024
 
Læs mere

Sankt Hans Aften på Tronborg (609)

 
Menu: Sprængt svinekam m/friske grønsager og aspargessovs. Der vil være Amerikansk Lotteri.

Hvornår: 23.06.2024
 
Læs mere

Fællesspisning på Café MacAle - Stegt revelsben (655)

 
Dagens ret: Stegt revelsben med kartofler, sovs og årstidens salat. Ank. fra kl. 16.30 - spisning kl. 17.30. Vi mødes i den hyggelige Café MacAle, hvor vi nyder maden sammen. Bagefter er der en kop kaffe og dessert/hjemmebagt kage.

Hvornår: 01.08.2024
 
Læs mere

Bustur til Viborg Domkirke. Bemærk dato ændret til 13. august 2024 ( 829)

 
Eftermiddagstur til det gamle Viborg. Guidet tur i Viborg Domkirke og det gamle Latinerkvarter i Viborg, samt sejltur på Viborg søerne.

Hvornår: 13.08.2024
 
Læs mere

Frokost på Cafe Jens Otto (629)

 
Frokost på Cafe Jens Otto. Alle er velkomne

Hvornår: 13.08.2024
 
Læs mere

Mandagscafe: Et liv blandt forbrydere (660) - BEMÆRK DATO

 
Pensioneret kriminalassistent Svend Pilgaard fortæller om sit liv blandt forbrydere. Han har opklaret forbrydelser gennem 30 år hos kriminalpolitiet i Randers.

Hvornår: 19.08.2024
 
Læs mere

Besøg på Affaldsterminalen

 
Vi skal have et oplæg på ca. 1/2 time i affaldterminalens skolestue, hvor kommunen giver kaffe/te. Derefter 1 1/2 times rundvisning på affaldsterminalen. Husk praktisk tøj og sko. Der kan være beskidt. Man kører ind af enten Kristrup Engvej eller Romalt Boulevard. Parkering på pladsen til højre.

Hvornår: 03.09.2024
 
Læs mere

Frøken Jensens Kogebog - Randers Teater (662)

 
Randers Teater tilbyder medlemmer af Ældre Sagen billetter til forestillingen FRØKEN JENSENS KOGEBOG samt optakt med oplæg af forfatteren bag bogen ”Da Frøken Jensen blev moderne” som er blevet brugt til inspiration til forestillingen.

Hvornår: 07.09.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside