Aeldresagen
 
Brøndby

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Velkommen til vores nyhedsbrev, som denne gang er lidt atypisk og bringer oplysninger om tre gode og interessante arrangementer, som IKKE er Ældre Sagen Brøndbys egne.


Første arrangement er et webinar med sundhed.dk, hvor du hjemme hos dig selv kan lære mere om dine personlige sundhedsdata.
Sundhed.dk vil den 25. april og den 8. maj afholde to digitale webinarer, hvor de fortæller om, hvordan sundhed.dk kan hjælpe borgerne i hverdagen. Det bliver en let og overskuelig gennemgang af selvbetjeningsløsningerne – bl.a. hvordan man tjekker sine laboratoriesvar, læser i sin sygehusjournal, ser sine henvisninger osv.
Webinarerne kører i perioden kl. 10-11.

Se mere og tilmeld dig her: https://www.sundhed.dk/borger/service/kontakt/hjaelp-borger/begivenheder/webinar-om-sundheddk/


Næste gode tilbud er fra Gram Højskole, som i samarbejde med Ældre Sagen kører en kampagne, hvor man kan komme to afsted for én persons pris – eller alene for halv pris på de kurser, der er markeret ”Kampagne”.

 
Læs meget mere her: https://gramhojskole.dk/samlet-oversigt-korte-kurser/ hvor alt er forklaret og beskrevet, men vent ikke for længe med at beslutte dig.

Bemærk i denne forbindelse: Man skal selv sørge ”for det hele”, altså valg af kursus/uge, tilmelding, transport og betaling. Ældre Sagen Brøndby har derfor intet med din deltagelse at gøre i forbindelse med denne kampagne.

 
Sidste gode tilbud er et gratis foredrag arrangeret af Kræftens Bekæmpelse: Er du pårørende til en, der er alvorligt syg?

Torsdag d. 16. maj kl. 19 inviterer lokalforeningerne i Brøndby og Albertslund til gratis foredrag. Diana Lund, som har skrevet bogen "Jeg er også vigtig - Husk dig selv som pårørende", kommer og fortæller om, hvordan man som pårørende kan få mere overskud i hverdagen.

 
Både til at være en "bedre" pårørende - og til at tage godt vare på sig selv.

Foredraget afholdes i Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby Strand.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til ymonradrasmussen@gmail.com eller ved at ringe på tlf. 2096 2348.

Tilmelding senest d. 10. maj.

Det er muligt at købe kolde og varme drikke på stedet. Alle er velkomne.

 
Foredraget er relevant for alle pårørende til alvorlig syge - ikke kun kræftramte!


Og så lige til sidst et par oplysninger fra vores egen lokalafdeling:

I skrivende stund er der en sidste chance for at komme med på turen til Ærø den 18.-20. august, der er nemlig ét værelse tilbage (dobbelt- eller enkeltværelse). Så hvis du har lyst til at deltage i denne tur, så er det NU. Se program med mere på vores hjemmeside – og tilmeld dig på kontoret!

 
Og så lige: Første halvårs aktiviteter i vores lokalafdeling kan anbefales afsluttet med den hyggelige cykel-/gåtur med efterfølgende frokost på Hermosagård den 4. juni kl. 10-14.
Book den selv på hjemmesiden eller kontakt kontoret - senest 15. maj.


Mange forårshilsener fra
Bestyrelsen, Ældre Sagen Brøndby

Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside