Aeldresagen
 
Rudersdal

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Velkommen til april måneds lokale nyhedsbrev.

Vi holder ”Spis sammen” på Rønnebærhus den 26. april.

Der er stadig pladser på den spændende udflugt til - Koldkrigsmuseet Stevnsfortet – på vejen hjem spises der frokost på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov.

Er du en af dem der går med tanker om at gå på pension, og ikke er helt opdateret på ting som folkepension, personlige tillæg, ældrecheck, seniorpræmie, boligstøtte osv. bør du særligt lægge mærke til vores arrangement ”Spørg Bare” hvor vi giver svaret på disse spørgsmål.

Usikkerheden på ejendomsmarkedet er fortsat stor, kom og hør Lokal Bolig Holte fortælle om status og forventninger i Rudersdal.

Rudersdal Kommune afholder foredraget ”Hvorfor er naturen god for dig og din sundhed?” og har inviteret Ældre Sagens medlemmer til at deltage.

Aktive Birkerød Seniorer indbyder alle medlemmer af Ældre Sagen i Rudersdal til gratis ”prøvetime” i Kroket.

Klik dig videre nedenfor hvor du kan læse mere og tilmelde dig




Venlig hilsen
Ældre Sagen Rudersdal

Hvorfor er naturen god for dig og din sundhed?

 
Naturen er de voksnes foretrukne motionsarena og vi er i Rudersdal beriget med en masse smuk natur.

Har du undret dig over hvad der sker når du er ude i naturen, og hvad der sker i din hjerne og krop når du udsætter dig for natur?

Så kan du få svarene når fysioterapeut Linn Trentel Busch fra Ergopro holder foredraget "Naturtræning: Forbundethed, Fællesskab og Sundhed gennem Livet".

- og få lidt Grøn Puls oveni

Læs mere og tilmeld dig her

Kom og prøv kroketspillet efter DGI´s regler

 
Frisk luft, motion, fællesskab og lidt ”gymnastik” for hjernen, hvor alle kan være med, også dem med lettere nedsat funktionsevne og mobilitet. Det tilbyder kroketspillet – en sportsgren under Aktive Birkerød Seniorer (ABS). Derfor kom og prøv om det er noget for dig!

ABS tilbyder gratis "prøvetime" til alle medlemmer af Ældre Sagen i Rudersdal, klik på "læs mere" og se hvor og hvornår det foregår og hvordan du tilmelder dig.

Læs mere

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Danmark spiser sammen i uge 17

 
Ganske som vi plejer af holder Aktivitetscenter Rønnebærhus og Ældre Sagen i Rudersdal i uge 17 et "Danmarks spiser sammen" arrangement.

Hvornår: 26.04.2024
 
Læs mere

"Spørg Bare"

 
FOLKEPENSION – PERSONLIGE TILLÆG – ÆLDRECHECK – SENIORPRÆMIE – BOLIGSTØTTE – INDEFRYSNING AF EJENDOMSSKATTER Vi får besøg af socialrådgiver Lisbeth Højbjerg, der vil hjælpe os med en gennemgang af disse vigtige emner, og give svar på nogle af de mange spørgsmål, som de fleste af os har.

Hvornår: 30.04.2024
 
Læs mere

Oplev Koldkrigsmuseum Stevnsfort's hemmeligheder

 
Vi tager på en guidet tur til Koldkrigsmuseum Stevnsfort med efterfølgende frokost på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov. Kom med og hør den utrolige historie om Koldkrigsmuseum Stevnsfort og dets rolle i Danmarks og NATO’s forsvar.

Hvornår: 02.05.2024
 
Læs mere

Stigende renter, inflation og nyt boligskattesystem

 
Stigende renter, inflation, krig i Europa og nyt boligskattesystem har givet heftige skvulp på boligmarkedet.

Hvornår: 04.06.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside