Aeldresagen
 
Randers

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Fra Randers Kommune har vi modtaget en invitation til indvielse af nyt træningsanlæg i Tronholmparken
Vær med, når det nye (midlertidige) træningsanlæg i Tronholmparken indvies, lørdag d. 27/4 fra kl. 13.00 til 15.00.
9 nye træningsmaskiner placeres i Tronholmparken fra d. 27/4 til d. 24/5 og der er brug for borgernes feedback til at vurdere interessen og funktionaliteten af anlægget.

Til åbningsdagen er der arrangeret sjov, motion, konkurrencer og en personlige træner til at lede åbne træninger, som alle kan deltage i.
Kom og vær med og mærk sveden på panden.



Venlig hilsen
Ældre Sagen Randers

Bustur til Flygtningemuseet

 
Der er fortsat ledige pladser på turen til Flygtningemuseet. Undervejs er der et kort stop, hvor vi får kaffe og rundstykker.
Ved ankomsten vil en guid fra museet give os ca en halv times introduktion til museet, hvorefter vi gå rundt og ser udstillingen/udstillinger. Der vil blive serveret frokost på museets cafe. Drikkevarer er for egen regning.


Bustur til Jelling den 24. april

 
Der er ledige pladser på turen til Jellinge den 24. april, hvorfor det nu er muligt for alle at tilmelde sig til denne billige tur. Er ikke for gangbesværede. Se nærmere på hjemmesiden

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Bustur Moesgaard Museum (822)

 
Oplev Moesgaard Museum med guidet rundvisning med temaet for dette kvartal. Temaer har tidligere - Europa op gennem årene, Terracottakrigerne fra Kina m.m. Vi skal sandsynligvis opleve temaet: Oldtidens Egypten.

Hvornår: 16.04.2024
 
Læs mere

Bustur til Flygtningemuseet (847)

 
Bustur til Flygtningemuseet i Oksbøl. Med introduktion ved ankomsten til museet. Herefter rundtur på egen hånd i museet. Der vil være frokost i cafeen.

Hvornår: 23.04.2024
 
Læs mere

Bustur til Jelling - især for Ældre Sagens gå- og cykelhold (805)

 
Dette års bustur går til Kongernes Jelling, hvor vi besøger Oplevelsescentret, Monumentområdet og går en tur i byen. Ældre Sagen sørger for både frokost og eftermiddagskaffe med brød. Eftermiddagskaffen indtages ved Ejer Bavnehøj på vejen hjem fra Jelling.

Hvornår: 24.04.2024
 
Læs mere

Mandagscafe: Billedforedrag om Namibia (660)

 
Fotograf Ole Sønderby kommer med sit billedforedrag om Namibia, - et land der ligger ved Afrikas vestkyst lige nord for Sydafrika.

Hvornår: 29.04.2024
 
Læs mere

Fællesspisning på Café MacAle - Culottesteg (655)

 
Dagens ret: Culottesteg m/ halve kartofler, bearnaisesovs og salat. Ank. fra kl. 16.30 - spisning kl. 17.30. Vi mødes i den hyggelige Café MacAle, hvor vi nyder maden sammen. Bagefter er der en kop kaffe og dessert/hjemmebagt kage.

Hvornår: 15.05.2024
 
Læs mere

Mandagscafe: Helstedgaard - historien om et spøgelseshus (660)

 
Forfatteren Jens Bach Andersen fortæller om den forladte proprietærejendom Helstedgaard, som ligger lidt nord for Randers. I dette foredrag rulles ejendommens historie ud og vi får et levende portræt af de farverige ejere.

Hvornår: 27.05.2024
 
Læs mere

Bustur til Søby brunkulslejer (848)

 
Bustur til brunkulslejerne i Søby. Vi besøger museet. Herefter kører vi rundt i området med lokal guide. Frokosten er sandwich og vand vi har med hjemmefra.

Hvornår: 28.05.2024
 
Læs mere
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside