Aeldresagen
 
Farum

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Medlemsmøde 7. maj 2024 kl. 19-21
Har du lige meldt dig ind, eller har du været medlem af Ældre Sagen i årevis, men aldrig deltaget til nogle af vores aktiviteter? Så skulle du komme til vores medlemsmøde. Vi byder på generel info, introduktion til bestyrelsesmedlemmer, mulighed for at stille spørgsmål samt lidt godt til ganen, både fast og flydende. Arrangementet foregår i Foreningslokalet i Kulturhuset. Gå ned ad Gallerigangen og drej til højre. Vi har en person der hjælper jer med at finde os … Tilmelding nødvendig pga. traktementet – på www.aeldresagen.dk/farum eller til birthe@berger.dk

Årsmøde 2024

 
Ja, det blev et tilløbsstykke fordi 107 medlemmer troppede op! Se referat og beretning på hjemmesiden! Bestyrelsen fik et nyt medlem i Kim Henning og en ny suppleant i Erik Moesby Nordstrøm. Begge har solid bestyrelseserfaring. Og vi glæder os til at have dem med i arbejdet der kommer.


Efterlysninger virker - heldigvis!

 
I marts’ nyhedsbrev efterlyste vi medlemmer til billard, og der kom hele tre henvendelser. Brevduer søgte vi også og fik hele otte henvendelser! Dejligt at så mange gerne vil agere postbude med vores blad. Vi takker for jeres villighed til at hjælpe. Efterårsbladet kommer maj-juni.


Info om to hold: Litteratur 1 og Petanque

 
Litteratur 1 har tre-fire ledige pladser. Gruppen mødes den anden tirsdag hver måned kl. 13 - 15 i Ældre Sagens lokaler i Kulturhuset. Se Bladet for mere info eller ring til Dorthe Møller på 2113 3068 for at høre nærmere!

Petanque - fredag
Det bliver ved med at kikse med optagelse i Det sker. Vi beklager over for jer entusiaster. Vi er startet på banerne ved svømmehallen hver fredag kl. 10-12. Så kom bare! Ring til John Hansen 2186 3514!

Lokalebooking & ferieaflysning

 
Når I booker et lokale, skal karen.dupont.jensen@gmail.com både have antal og formål, dvs. hvad lokalet skal bruges til. Hvis I bestiller et for stort lokale, justerer hun det ned så det passer. Men tal med hende hvis I mener I er berettiget til en sjælden undtagelse.
Tager dit hold på tidlig sommerferie, skal Karen også have det at vide. Af hensyn til pedellerne der skal åbne/lukke, tænde/slukke for varmen eller sørge for rengøring ...

Floorball

 
Så er vi kommet godt i gang med Floorball hver torsdag kl. 12.30 til 14.00 i Bybækhallen, Paltholmterrasserne 1. Det er en fornøjelse at se smilene og høre latteren der lyder i hallen under spillet. Vi har plads til flere og alle kan deltage. Erfaring med spillet er ikke nødvendig. Henvendelse til leder Erling Gjelstrup, 21 61 43 57.

Arrangementer lige om hjørnet:
- Medlemsmødet 7. maj 2024.

Forårshilsener
birthe@berger.dk

Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside