Aeldresagen
 
Tårnby

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
Amager Teater ekstraforestilling

Amager Teater har forsøgt at tilbyde de faste abonnenter en ekstraforestilling, men den er måske noget speciel, men en teateroplevelse er det og alle jer, som har haft George Orwells 1984 som pensum eller bare har læst den grusomme fremtidsroman – det var en fremtidsroman, da han skrev den i 1949, vil nok have fornøjelse af den. Det var en såkaldt dystopisk roman, som fortæller historien om Winston Smith, der i en ikke så fjern fremtid arbejder for et totalitært styres 'sandheds ministerium’.

2084, som opsætningen hedder, er fremskrevet netop til året 2084 – og det er spørgsmålet, om vi som menneskehed er på vej til et totalitært styre med et 'sandhedsministerium.

Nu er der billetter til bare 50,- kroner pr styk. 2084 spilles i Kulturhuset Kastrup Bio onsdag 10. april kl. 19.30, altså i næste uge.

Bestil de billige billetter på www.amagerteatret.dk

Carmen Curlers

 
Få ledige pladser:

Gå ikke glip af denne heldagstur til Kalundborg den 23. april, hvor vi først skal ind og se særudstillingen om "Carmen curlers" på Kalundborg museum og hvor vi bliver guidet rundt.

Alt dette for en pris på kun kr. 500 efter tilskud incl. bustransport, mad, kaffe & kage og social hygge med en masse dejlige mennesker.

Tilmelding på vores hjemmeside. Ved spørgsmål til turen er I velkommen til at ringe på 44 13 14 24.


Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside