Aeldresagen
 
Farum

Nyt fra din lokalafdeling

 

Kære medlem

 
 
ÅRSMØDE 22. marts 2024
Kom til årsmøde, det nogen kalder ”generalforsamling,” i Ældre Sagens lokalforening i Farum. Vi mødes i Teatersalen i Kulturhuset nu på fredag 22. marts 2024, klokken 14.00-16.00. Kom og hør om året der gik! Og ikke mindst hvad fremtiden kan bringe. Sidste år blev årsmødet et tilløbsstykke, så kom i god tid og få en siddeplads. Husk dit medlemskort, fysisk eller på mobilen.

Billard – endelig har vi ledige pladser!

 
Har du længe haft lyst til at spille billard? Så kan vi tilbyde flere ledige pladser: tirsdag 10.00-13.00 er der en enkelt ledig plads; torsdag 12.00-14.30 kan et helt nyt hold på fire personer starte og om fredagen kl. 10.00-13.00 har vi tre, måske fire, ledige pladser. Ring til Thomas Ebert på 42 77 81 00.

Brevduer, motion og hjælpsomhed

 
Vi mangler igen brevduer, altså friske medlemmer der gerne vil agere ”postbude” to gange årligt. Vores efterårsblad skal omdeles i maj-juni. Derved hjælper du Ældre Sagen med at spare en masse penge i porto – og du får gratis luft og motion. Så hvis du har lyst til at hjælpe os med en eller to ruter, så ring og få mere info hos Vibeke Søltoft på 3031 9562 eller Annie Berner på 3195 1707. Kom glad, så hjælper du os og vi hinanden!

Søndagscafe 7. april - BANKO!

 
Næste søndagscafe er speciel på den gode måde for vi skal nemlig spille banko! Medbring en pænt indpakket gave fra dine gemmer, en ting du bare aldrig bruger. En ting andre kan værdsætte. Torben Ellegård Frederiksen spiller klaver til tre forårssange. Så kom glad til kagebord og kaffe i vores egne lokaler fra kl. 14.00 til 15.30. Koster 50 kr. for alt det du kan spise. Værtinderne glæder sig allerede til til at se dig, din nabo eller veninde ...

Film om sorg

 
Hvad gør sorg ved os mennesker? Hvis du har haft sorg inde på livet for nylig, kan dokumentarfilmen være en god anledning til at tale om sorgens mange facetter. Måske har sorg en dybere mening? Filmen har verdenspremiere på filmfestivalen CPH:DOX; denne film foregår i Empire bio i København. Almindelig entre må påregnes.

Arrangementer lige om hjørnet

 
- Årsmøde fredag 22. marts kl. 14.00
- Søndagscafe: 7. april kl. 14.00
- Filmstationen – tirsdag 9. april
- Fyraftenssang: tirsdag 9. april kl. 17.00

Forårshilsener
Nils Danielsen & birthe@berger.dk

Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside